Transplant microbiom intestinal pentru managementul disbiozelor de orice natura

Procedura lipsita de riscuri si cu beneficii majore pentru starea de sanatatea gastrointestinala si nu numai a animalutului dumneavoastra. Este efectuata in clinica noastra conform protocoalelor de ultima ora din domeniul medical. Pentru a evalua necesitatea unei asemenea proceduri ne puteti contacta in vederea unei consultatii.

Teste si profile genetice omologate international

Aceste teste se adreseaza crescatorilor si proprietarilor de caini care doresc certificarea starii de sanatate si a predispozitiei genetice catre anumite boli specifice raselor de caini si pisici. Analizele sunt efectuate intr-un laborator omologat la nivel international si, la cerere, se pot emite certificate oficiale.

Gama de diete Hill's pentru afectiuni medicale

Gama disponibila in clinica noastra. Hill's este lider in nutritia medicala veterinara cu sortimente de hrana dietetica care se adreseaza oricarei patologii medicale cu care se poate confrunta animalutul dumneavoastra. In urma diagnosticului vom putea recomanda si elibera dieta necesara ameliorarii sanatatii animalutului dumneavoastra.

Hrana pentru pisici cu proprietari alergici la epiteliu de pisica

Pentru proprietarii care sufera de "dragul" felinelor lor a aparut o inovatie la nivel mondial. Hrana cu ou hidrolizat ce reduce excretia in mediu a proteinei salivare care cauzeaza simptomele alergice la om. Pisicuta hranita pe termen lung cu aceasta hrana va fi mai putin alergenica pentru omul sau. Contactati-ne in vederea stabilirii necesitatii administrarii unei asemenea hrane pentru pisicuta dumneavoastra.